2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szép szavakkal magához hívta volt barátnőjét a felsőlajosi férfi, aztán kétszer megerőszakolta

Hirdetés

Szép szavakkal magához hívta volt barátnőjét a felsőlajosi férfi, aztán kétszer megerőszakolta

Később maga a 37 éves nő kérte a rendőrök segítségét. Elmondta, hogy június közepén, kora este volt barátja – arra hivatkozva, hogy rendezni szeretné a kapcsolatukat – találkozót kért tőle. El is ment a férfi táborfalvai lakásához. A házba nem akart bemenni, de a férfi addig hízelgett, míg meggondolta magát. Ölelgette, a szoba felé terelgette, miközben folyamatosan kérlelte, béküljenek ki. A nő azonban hajthatatlan volt, visszautasította az intenzív közeledést, eltolta magától a férfit és közölte, nem akar tőle semmit.

A férfi azonban másként gondolta. Hiába állt ellen, az ágyra lökte, hasra fordította, egyik kezével lefogta a folyamatosan védekezni próbáló nőt, a másik kezével lehúzta a rövidnadrágját és a fehérneműjét, majd megerőszakolta. Miután végzett, kiabálni kezdett vele, többször ököllel és tenyérrel is megütötte a fejét és a karját, majd újra az ágyra lökte, és újra megerőszakolta.

A férfi ellen napokon belül vádat emelhetnek.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230221-szep-szavakkal-magahoz-hivta-volt-baratnojet-a-felsolajosi-ferfi-aztan-ketszer-megeroszakolta.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyermekpornográfiával vádolnak egy kecskeméti férfit, internetes játékokon keresztül ismerkedett kisfiúkkal

A vádirat szerint a Zala vármegyei, középkorú férfi népszerű internetes játékokra regisztrált. Ezen keresztül 9 …