2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szennyezett víz miatt kellett bezárni egy gárdonyi strandot

Hirdetés

Szennyezett víz miatt kellett bezárni egy gárdonyi strandot

A kormányhivatal honlapján közzétett tájékoztatás szerint a rendszeresen elvégzett hatósági ellenőrzés következtében olyan szennyezésre lettek figyelmesek, amely meghaladta a határértéket, ezért haladéktalanul el kellett rendelni a fürdési tilalmat. 

Bárki megtekintheti azt a Synlab által kiállított felszínivíz-vizsgálati jegyzőkönyvet, amelyet fürdést tiltó tábla mellé helyezett ki a hatóság. E szerint a Fejér Megyei Kormányhivatal rendelte el a vizsgálatot, a vízmintát pedig augusztus 3-án vették a tóból a Panoráma Partszakasz strandján – írja a feol.hu

A víz színében és átláthatóságában nem találtak semmilyen szokatlan eltérést, sem egyéb szennyezésre utaló jelet, ezért a további, cianobaktérium feltárására irányuló vizsgálatot sem tartották szükségesnek – olvasható a jegyzőkönyvben.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/09/velencei-to-strand-furdes-tiltas-fekalia-szennyezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Emberi maradványokra bukkant egy budapesti autókereskedő

A dobozt egy Skodában találták meg, az autókereskedés munkatársai azt hitték bonbon, tengeri só, vagy …