2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szél Bernadett szerint honvédségi különgéppel ment a klímacsúcsra a köztársasági elnök

Hirdetés

Szél Bernadett szerint honvédségi különgéppel ment a klímacsúcsra a köztársasági elnök

A Köztársasági Elnöki hivataltól kapott válasza alapján Szél Bernadett azt állítja: menetrend szerinti járat helyett honvédségi különgéppel utazott a skóciai Glasgow-ban rendezett klímacsúcsra Áder János köztársasági elnök – áll a független országgyűlési képviselő közleményében, melyet az MTI Országos Sajtószolgálatához juttatott el.

Azoknak, akik azt gondolnák, hogy egy köztársasági elnök csak nem utazhat normál járattal, ajánlom figyelmébe Zuzana Caputová szlovák elnököt, aki Bécsből kereskedelmi járattal utazott Skóciába. És ahogy szokták mondani, nem esett le az aranygyűrű az ujjáról

– fogalmazott Szél Bernadett, aki hozzátette: a szlovák államfő részéről nem a mostani alkalom volt az első, hiszen korábban vállalta, hogy 2030-ig klímasemlegessé teszi az elnöki hivatalt, ennek keretében pedig kereskedelmi járatokat fog használni a különgépek helyett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/11/szel-bernadett-honvedseg-kulongep-ader-janos-glasgow-klimacsucs-zuzana-caputova/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Szombat este még csak annyit lehetett tudni, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt a …