2021. március 1., hétfőMa Albin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.03.01. Albin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szél Bernadett momentumos támogatással indul a választásokon

Hirdetés

Szél Bernadett momentumos támogatással indul a választásokon

Szél Bernadett független országgyűlési képviselőt, az LMP egykori társelnökét ajánlja közös ellenzéki jelöltnek Pest megye 2. sz. országgyűlési egyéni választókerületében a Momentum.

Fekete-Győr András a Budakeszin tartott sajtótájékoztatón elmondta:

Szél Bernadett bebizonyította „a macsó Orbán-rendszernek”, hogy igenis szükség van a nőkre a politikában.

Hirdetés

Azt is hangsúlyozta, hogy ha valaki megdolgozik a képviselői fizetéséért, akkor az Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs.

Szél Bernadett arról beszélt, hogy új korszakba, új útra lépnek, a következő időszak pedig hangsúlyosan a választókerületért végzett munkáról fog szólni. A független képviselő a Momentum támogatásával kapcsolatban azt mondta, örül neki, hogy „tisztakezű politikusokkal fog együtt dolgozni”. A lehető legszélesebb kört kívánja képviselni a 2022-es országgyűlési választáson, közösségi programalkotást indít.

A bejelentés nem okozott nagy meglepetést, hónapok óta lehetett sejteni, hogy a budakeszi székhelyű választókerületben indulhat Szél Bernadett a Momentum támogatásával.

A független országgyűlési képviselő jelöltségét támogatja a Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) is.

Az még nem megerősített, hogy a választókerületben Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára lesz a Fidesz–KDNP jelöltje a 2022-es országgyűlési választáson.

Menczer Tamás egy korábban megosztott Facebook-bejegyzéséből kiderült, hogy Budakeszin lakik, a közösségi oldalának tartalmai alapján pedig igen aktív a választókerületben.

Nemrégiben a Telex írt arról, hogy Menczer Tamás lehet a kormánypártok jelöltje, de ezt a lapnak írt válaszában nem erősítette meg, hanem úgy fogalmazott:

Jelenleg a koronavírus elleni védekezéssel foglalkozom, konkrétan a vakcinabeszerzéssel, a célunk, hogy hatásos és biztonságos vakcinákkal a lehető legtöbb életet és munkahelyet megmentsük. Az Ön által felvetett kérdésben semmilyen döntés nem született, a Fideszben van egy döntéshozatali rend, ez a folyamat az év vége felé zárulhat le. Természetesen, ha valahol szükség van rám, a feladat elől nem szoktam elugrani, de ilyen fontos kérdéssel kapcsolatban a megfelelő időben kell megfontolt döntést hozni.

Tavaly novemberben az Index is úgy értesült, hogy Menczer Tamás jelöltségében gondolkodik a kormányoldal, meg is kerestük akkor, de a Külgazdasági és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/18/momentumos-tamogatast-kapott-a-jeloltseghez-szel-bernadett/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hazaengedték három gyermekéhez a késelő budapesti buszsofőrt

Nem indítványozta az ügyészség annak a buszsofőrnek a letartóztatását, aki péntek éjjel életveszélyesen megkéselt egy …