2023. szeptember 28., csütörtökMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2023.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Székekkel verték egymást a vendégek egy budapesti kocsmában

Székekkel verték egymást a vendégek egy budapesti kocsmában

A vádirat szerint a vádlottak 2022. február 2-án este egy VIII. kerületi sörözőben italoztak. Egyikük törzsvendégként a pultnál ülve sportközvetítést nézett, a másik vádlott pedig az egyik asztalnál ült a barátjával.

Egy másik asztalnál italozott és beszélgetett a két sértett is, akik az este folyamán szóváltásba keveredtek az asztalnál ülő vádlottal és annak barátjával. A szóváltás addig fajult, hogy a vádlott felállt az asztaltól, majd felvett egy széket, és azt az egyik sértett feje irányába lendítette, a férfi azonban mindkét kezét maga elé tartva védekezett, majd rámarkolt a szék lábára, ezzel megakadályozva az ismételt támadást. A másik sértett mindeközben a vádlott háta mögött állt, és onnan igyekezett őt visszahúzni, így végül sikerült a széket kivenniük a támadó kezéből.

A történteket eddig a pult mellől figyelő másik vádlott ekkor szitkozódva odament hozzájuk, és megpróbálta a széket elvenni a sértettől, de azt a férfi erősen fogta és nem engedte el, miközben próbálta a vádlottat nyugalomra inteni. Ekkor azonban a vádlott rátámadt, ennek során ököllel többször megütötte a sértettet a fején, aki eközben folyamatosan hátrált és védekezni próbált. A másik sértett ekkor […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/15/bantalmazas-verekedes-szek-kocsma-budapest-vademeles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hol olcsóbb a bevásárlás, Brüsszelben vagy Magyarországon?

Hol olcsóbb a bevásárlás, Brüsszelben vagy Magyarországon?

„Most itt vagyok Belgiumban, ami ugye egy eléggé drága ország, és ahol a fizetések körülbelül …