2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Százmilliós fűszállítmányt foglaltak le két dílernél

Hirdetés

Százmilliós fűszállítmányt foglaltak le két dílernél

Letartóztatta a bíróság a Velencén elfogott kábítószer-kereskedőt és külföldi társát – adta hírül a Fővárosi Törvényszékre hivatkozva az MTI.

A két férfi az év második felétől elfogásukig nagyüzemben terítette a marihuánát Budapesten. Egyikük ismeretlen körülmények között továbbértékesítésre több mint 45 kilogramm marihuánát szerzett meg, amelyet  ferencvárosi lakásában és annak tárolójában őrzött. A gyanúsítottól hat kilogramm marihuánát rendelt meg a másik férfi, aki miután átvette a kábítószert, autójával a Fejér megyei Velencére ment.

Mint arról az Index is beszámolt, a rendőrök ott megpróbálták ellenőrizni, de a férfi az őt a járműből kiszállásra felszólító rendőrt elsodorva elmenekült a helyszínről, és csak később tudták elfogni.

A szökni próbáló férfi ellen külön eljárásban közúti veszélyeztetés, valamint hivatalos személy elleni erőszak miatt is büntetőeljárás indult. A másik, a külföldi gyanúsított elfogásakor lakásán jelentős mennyiségű kábítószert és csaknem nyolcmillió forint készpénzt foglaltak le.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/20/kulfoldi_magyar_vegyesparos_arulta_a_drogot_velencen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ammónia szivárgott egy Baranya megyei húsüzemben, öt embert kórházba vittek

Ammónia szivárgott egy alsómocsoládi húsüzem raktárában,ezért ki kellett üríteni az épületet, öt embert pedig rosszullét …