2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Százezret talált egy elhagyott pénztárcában, lopás miatt felelhet

Hirdetés

Százezret talált egy elhagyott pénztárcában, lopás miatt felelhet

Eljárás indult egy Baranya megyei férfi ellen, aki Magyaregregyen egy pénztárcát talált, benne százezer forinttal − számolt be az ATV híradója. A férfi a pénzt kivette, majd a tárcát az iratokkal együtt eldobta.

A 29 éves férfi az utcán találta meg a pénztárcát, amit a gazdája valószínűleg úgy hagyott el, hogy bevásárlás után az autó tetejére tette. Megfeledkezve a tárcájáról, elindult az autóval, így a pénztárca a földre esett.

Nem sokkal azután, hogy a férfi megtalálta a tárcát és kivette belőle a pénzt, rendőrök keresték fel a lakásán. A pénzt megtalálták nála, és visszaadták a tulajdonosának. A jogszabályok szerint ha valaki az utcán vagy bankautomatában talál pénzt, bankkártyát, esetleg pénztárcát, nem tarthatja meg, ellenkező esetben ez lopásnak számít.

Hirdetés

A férfit a rendőrség elfogta és kihallgatta, lopás gyanúja miatt folyik ellene eljárás.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/14/lopas-baranya-megye-buncselekmeny-rendorseg-magyaregregy-talalt-penztarca/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …