2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / “Szárazon k.rlak s.ggbe” és más gyalázatos Jobbik-szexbotrányok

Hirdetés

“Szárazon k.rlak s.ggbe” és más gyalázatos Jobbik-szexbotrányok

A jó ideje a baloldali összefogás tagjaként működő Jobbik szavak szintjén rendszeresen próbál kiállni az erőszak ellen és a női jogok mellett, a valóság azonban az, hogy újabb és újabb szexuális jellegű, felháborító sztorik kerülnek elő politikusaik köréből.

A legújabb botrány talán a legmegdöbbentőbb mind közül: egy vidéki jobbikos rendezvényen – egyes hírek szerint disznótoron -, minden jel szerint előre eltervezetten a párt politikusai csapdába csaltak egy választókerületi szervezőként tevékenykedő nőt, Szilágyi György alelnök élettársát. A Jobbik egyik vezető politikusa ezután szexuális kapcsolatra próbálta kényszeríteni a 24 éves nőt, aki végül úgy menekült meg, hogy egy férfi a segítségére sietett.

Emlékezetes továbbá Janiczak Dávid ózdi polgármester 2016-os esete. A férfi még jobbikos városvezetőként nyomdafestéket nem tűrő szavakat használva, megalázó módon kommunikált egy munkatársnőjével, amely „beszélgetésekről” hangfelvételek is készültek.

„Oda dobod föl a pi**ádat! – Hagyjál már! – Szárazon k*rlak se**be az összes fa***al!” – hallható az egyik felvételen. Janiczak nem tagadta a hangfelvételek valódiságát, azzal védekezett: a nyilvánosságra került beszélgetések „szűk, zárt körben hangoztak el”. Janiczak a mai napig Ózd polgármestereként tevékenykedik.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220505-szexualis-eroszak-jobbik.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A progresszív liberálisok célja a családok megsemmisítése

“A magyar kormány 2010 óta nagyon sokat tett azért, hogy magától értetődő igazságok is legyenek, …