2021. december 3., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szanyi Tibor részeg politikusok után kutatna a parlamentben

Hirdetés

Szanyi Tibor részeg politikusok után kutatna a parlamentben

Az ittas parlamenti politikusok ellen lépne fel az Országgyűlésben már nem politizáló Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) miniszterelnök-jelöltje – derül ki a párt szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményéből.

Szanyi Tibor arra kérte fel Székely Sándort, a párt országgyűlési képviselőjét, hogy „fontolja meg” egy határozati javaslat benyújtását, amely megakadályozná, hogy a képviselők (vagy bárki más) ittasan végezzék a parlamenti munkájukat.

Most már elég sok eset volt, amikor ittasnak tűnő képviselők tartózkodtak, sőt szavaztak a plenáris vagy bizottsági üléstermekben. Ha ezek kivizsgálására eddig nem volt akarat, vagy lehetőség, akkor most vegyük elejét!  Ittasan sok mindent nem szabad csinálni, de országot vezetni különösen nem!

 – állapította meg az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje, aki azt szeretné megtudni, van-e lehetőség olyan jogszabályt kezdeményezni, amely az Országházban jelen lévő egészségügyi szolgálatot

Hirdetés

felhatalmazza a szúrópróbaszerűen, avagy gyanú […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/14/szanyi-tibor-reszeg-politikusok-parlament-iszomm-szekely-sandor-simonka-gyorgy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

A fiatalok jövőjéről szól a fenntarthatóság, hiszen az ő sorsuk múlik a környezeti egyensúly megőrzésén – …