2022. december 9., péntekMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szánthó Miklós: Magyarország azt üzeni, jobbra tarts

Hirdetés

Szánthó Miklós: Magyarország azt üzeni, jobbra tarts

Az Alapjogokért Központ vasárnapi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Szánthó Miklós a CPAC México elnevezésű rendezvényen azt mondta: Magyarország iránytűvé vált, és szellemi energiát szolgáltat a konzervatív erőknek világszerte. Hozzátette: azért fontos a jobboldal nemzetközi összefogása, mert az „Isten, haza, család hármas egységét” érő balliberális támadások is globálisak.

A főigazgató kiemelte: a legtöbb nyugati ország komoly kihívásokkal néz szembe, civilizációnk egyszerre él át háborús, gazdasági, politikai és erkölcsi válságot. A progresszív globalisták pedig kudarcot vallottak a válságok kezelésében – vélekedett.

Jelezte: ma globális ellátási és energiaválsággal kell szembenézni, amely az Ukrajna elleni orosz agresszió következménye, és amelyet a szankciós politika csak tovább súlyosbított.

Ugyanakkor a „globális progresszív elit” csak a „marxista agymosásban” és az „ideológiai indoktrinációban” jeleskedik, az a szándékuk, hogy megfosszák a polgárokat azoktól a szabadságjogoktól, amelyek az elmúlt két évszázadban jól szolgálták őket – mondta.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/20/szantho-miklos-alapjogokert-kozpont-mexikovaros-konzervativ-politikai-akcio-konferencia-politika-jobb-oldal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

Így lesznek nyitva a posták az ünnepek alatt

December 25-én és 26-án, valamint 2023. január 1-jén a posták zárva lesznek, az ünnepek alatt …