2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szalay Ádám: Vállalkozóként fontos, hogy felfelé húzzon a csoport, ahová tartozunk

Szalay Ádám: Vállalkozóként fontos, hogy felfelé húzzon a csoport, ahová tartozunk

Öt üzleti fűszert mutat be a szeptember 8-án a Lurdy Ház konferencia központjában megrendezendő Floow Day, amelynek ötödik „fűszere” épp Szalay Ádám előadása lesz. A mikrofont az előadói pulpitusra cserélő Szalay Ádám szerint ezek a rendezvények elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy vállalkozó jól érezze magát a közegében és ez pozitívan hat a vállalkozására is.

„Amikor Bock László a Google csapatával dolgozott, beszámolt arról, szerinte mi az öt legfontosabb tényezője annak, hogy valaki jól érezze magát egy csoportban. Az első, hogy aki tag, jól érezze magát, a második, hogy a munka személyes jelentőséggel bírjon, a harmadik, hogy tiszták legyenek a szerepek és a célok, a negyedik, hogy a tagok támaszkodhassanak egymásra, az ötödik pedig a pszichológiai biztonság, vagyis hogy mindenki fontos és mindenkinek a véleményét meghallgatják. A Floow Day sikere is épp ezekben rejlik, hisz ezt az öt tényezőt itt is szem előtt tartjuk” – fejtette ki Szalay Ádám.

Az üzleti előadó szerint noha az ember alapvetően társas lény, a vállalkozók sok esetben magányra ítélik magukat, ám ennek közel sem kell így lennie. Sőt, kifejezetten fontos, hogy egy olyan csoporthoz tartozzanak, amely támogatja és felemeli a tagjait.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230907-szalayadam-vallalkozokent-fontos-hogy-felfele-huzzon-a-csoport-ahova-tartozunk.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Oklevelet kapott Karácsony Gergelytől a buszsofőr, aki levezetett egy szülést a buszon

Oklevelet kapott Karácsony Gergelytől a buszsofőr, aki levezetett egy szülést a buszon

Korábban mi is megírtuk, hogy a Széll Kálmán téren, a 149-es buszon szülte meg gyermekét Budapesten …