2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Szabó Tímea kiakadt az ATV-re, a csatorna szerint a politikus ellenük uszít

Szabó Tímea kiakadt az ATV-re, a csatorna szerint a politikus ellenük uszít

Szabó Tímea hivatalos Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét az ATV csütörtök esti műsorában való szereplésével kapcsolatban. A Párbeszéd politikusa az Egyenes Beszéd vendége volt, ahol Szöllősi Györgyi műsorvezető a Böjte Csaba alapítványa által üzemeltetett gyermekotthonokban történt szexuális visszaélésekről kérdezte.

A politikus azt sérelmezte, hogy a műsorvezető „azzal védte Böjte Csabát, hogy az úgynevezett Böjte-házakban megerőszakolt tucatnyi kisfiú esete 10 évre vetítve CSAK évi egy szexuális erőszakot jelent, ami a nagy számokat tekintve nem olyan nagy probléma”.

Szabó Tímea szerint Szöllősi Györgyi „indokolatlan vehemenciával és hosszúságban számokkal fejtette ki, hogy 83 házból ennyi gyerek megerőszakolása miért fér bele. Meg hát Böjte nem tud ennyi helyet ellenőrizni, honnan kellett volna tudnia ezekről a 10 éven keresztül zajló esetekről”.

Nincs a gyerekek ellen elkövetett bűnöknél aljasabb dolog. Azokat bántalmazni, akiknek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/27/szabo-timea-parbeszed-atv-szollosi-gyorgyi-bojte-csaba/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Závech Research: Gyengült a Fidesz, de még így is toronymagasan vezet

Závech Research: Gyengült a Fidesz, de még így is toronymagasan vezet

A ZRI Závecz Research Intézet szeptember első felében, ezer fő megkérdezésével, személyes adatfelvételi módszerrel végzett …