2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Sűrű napja volt Koncz Zsófiának

Sűrű napja volt Koncz Zsófiának

A személyes jelenlétnek tulajdonította választási győzelmét Koncz Zsófia frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő az M1 Aktuális csatornán, és annak, hogy az általa felkeresett 42 borsodi településen a helyi sajátosságokhoz igazodó pozitív üzenetet fogalmazott meg a kampányában. Szerinte ezzel szemben  Biró László, az összellenzék jelölte igyekezett országos jelentőséget tulajdonítani a választásnak, a Fidesz-KDNP parlamenti kétharmadának lebontására irányuló üzenetére ugyanakkor nem voltak nyitottak a választók. 

Beszélt arról is, hogy édesapja örökségét, emberközeli hozzáállását kívánja folytatni országgyűlési képviselőként. Tervei szerint a következő mintegy másfél évben a munkahely-teremtés, az infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem ügyeit segítve kíván dolgozni a parlamentben. Példaként említette, hogy szeretné elérni egy új szigetelőanyag-gyár elindulását, valamint 2023-ra a 37-es főút Szerencsig történő kibővítését. Emellett célként jelölte meg új hulladékudvarok, valamint egy újrahasznosítási központ létrehozását is.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/13/koncz_zsofia_valasztas_lobbizas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Zaklatással vádolt pap foglalkozik a kalocsai gyermekotthon lakóival

A kalocsai gyermekotthonban 10 és 18 éves speciális igényű fiatalokat gondoznak. A 24.hu írta meg, hogy egy …