2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 306,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Súlyos testi sértés érte az RTL Klub sztárját

Hirdetés

Súlyos testi sértés érte az RTL Klub sztárját

Az RTL Klub Drága örökösének sztárját, Molnár Gusztávot gyermekbántalmazással vádolja korábbi párja. Állítólag ittas állapotban megütötte a kisfiukat, de a rendőrség ebben az ügyben nem indított eljárást, csak garázdaság miatt hallgatták ki.

A sorozatban Szláven néven szereplő színész most a Facebook-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. Hozzátette: tiszteletben tartja, hogy az RTL Klub átmenetileg felfüggesztette a munkavégzés alól, de biztos benne, hogy tisztázni fogja magát.

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy miként és hogyan szólaljak meg a történtek után. 2021.08.15-én felhívtak a III. kerületi Rendőrkapitányságról, hogy garázdaság gyanúja miatt szeretnének kihallgatni. A rendőrségi kihallgatás megtörtént, amely során őszintén elmondtam a történteket. Utána látleletet vetettem, és gipszben van a karom, mivel Ildikó férje, H. András súlyos testi sérülést okozott nekem!

– tárta fel a sokkoló történteket, majd így folytatta a színész:

Hirdetés

Jelenleg az ügyről többet nem szeretnék nyilatkozni, majd a rendőrségi nyomozás, és a bíróság eldönti kinek van igaza. A sárdobálásnak a közösségi médiában nem vagyok híve! Elfogadom és kiállok az RTL Magyarország döntése mellett, miszerint nem dolgoznak olyan színésszel, akinek a neve mellett megjelenik a gyermekbántalmazás gyanúja. Én magam is a gyermekek érdekeit […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/19/molnar-gusztav-rtl-klub-vad-rendorseg-bantalmazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: sokan szeretnének minket felzárkóztatni oda, ahol már csak mecseteket építenek

Orbán Viktor: sokan szeretnének minket felzárkóztatni oda, ahol már csak mecseteket építenek

Sokan akarnak minket „felzárkóztatni oda, ahol ma már nem építenek templomokat, csak mecseteket” – ezt …