2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Súlyos beteg az MLSZ egykori elnöke

Hirdetés

Súlyos beteg az MLSZ egykori elnöke

Azóta sok vizsgálaton és kezelésen átesett, még logopédushoz is járt, de teljes győzelmet sajnos nem sikerült aratnia. Ráadásul kísérti a fájó múlt, 1971-ben volt egy autóbalesete, amelyben meghalt a felesége, neki akkor megsérült a térde. Ez akkor a veszteséghez képest szinte semmiségnek tűnt, de egyre komolyabban érzi a következményeit. Olyannyira, hogy most már a sétálás is nehezére esik.

Fáj a lábam, nem nagyon járok már el otthonról, és sajnos ezért le is gyengültem – árulta el Benkő László. “Legutóbb tavaly augusztusban voltam szülővárosomban, Hódmezővásárhelyen köszöntöttek, ahol díszpolgár vagyok. Azóta már nincs más szórakozásom, mint a televízió és a futball. Nagy fogyasztó vagyok, kis túlzással mindent megnézek, ha pattog a labda, előfordul, hogy éjfélig is fent vagyok. A családom mellett mindig is ez volt a másik szerelmem, a foci.” 

A felesége, Benkő Liza is emiatt aggódik, nehogy férje infarktust kapjon sztrókja után a kispestiek miatt. Már épp ideje volt szerinte, hogy véget érjen a bajnokság, jól jött a férjének egy kis szünet, egy kis nyugalom. Mert a foci még mindig lázba hozza őt, talán túlságosan is. Persze ez nem is annyira meglepő, hiszen az élete több évtizede a futballról szólt.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220619-sulyos-beteg-az-mlsz-egykori-elnoke.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …