2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Stratégiai megállapodást kötött a Mészáros Csoport öt egyetemmel

Hirdetés

Stratégiai megállapodást kötött a Mészáros Csoport öt egyetemmel

A Mészáros Alapítvány V. konferenciájának megnyitóján előadást tartott Dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára, aki elmondta:

abban, hogy Magyarország élen jár a gazdaság újraindításában és a válságkezelést nemzetközi összehasonlításban is megnyertük, a gazdaságpolitikai intézkedések mellett nagy szerepe van azon vállalatoknak, amelyek a versenyképesség megtartása érdekében nem halasztották el beruházásaikat és innováltak.  Ebben segítették őket a kormány azon intézkedései, amelyek a munkahelyek megőrzését, új munkahelyek teremtését és a beruházások ösztönzését szolgálták.

Az államtitkár kiemelte: a kormány kitartott a munka- és tudásalapú társadalom mellett a válság ellenére is, és ez kifizetődött: ma többen dolgoznak Magyarországon, mint az elmúlt 25 évben valaha.  De itt nem állhatunk meg, a foglalkoztatást tovább bővítjük Magyarországon, az olyan kezdeményezések segítségével is, mint a Tanítsuk Magyarországért Program és a Mészáros Alapítvány ösztöndíjprogramja – tette hozzá György László.

A megnyitót követően a Mészáros Csoport és 5 hazai egyetem stratégiai együttműködést írt alá. A megállapodás értelmében

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/27/strategiai-megallapodast-kotott-a-meszaros-csoport-ot-egyetemmel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …