2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Sörrel szállt buszra, leszállították, válaszul combon rúgta a sofőrt

Hirdetés

Sörrel szállt buszra, leszállították, válaszul combon rúgta a sofőrt

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki szombat reggel keveredett nézeteltérésbe egy buszvezetővel – írja a Délmagyar.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleménye szerint a férfi augusztus 14-én, reggel 9 órakor, kezében sörrel szállt fel az egyik helyi buszjáratra Szegeden a barátjával. A buszsofőrnek nem tetszett, hogy sörrel és üdítővel a kezükben szálltak a járműre, ezért arra szólította fel őket, hogy hagyják el a járatot.

A gyanúsított barátja ekkor a sofőrt kezdte szidalmazni és szándékosan szétlocsolta az üdítőt a padlón, majd leszálltak a buszról. A buszsofőr szintén leszállt a buszról, és kérdőre akarta vonni őket, amelyre válaszul a gyanúsított combon rúgta.

Hirdetés

A sofőr ezt követően visszaszállt a buszra és a rendőrséget értesítette, miközben a verekedő utast egy, a buszon tartózkodó férfi tartotta vissza.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/17/garazdasag-busz-jarat-szeged-gyanusistott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …