2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Soros-hálózathoz kötődő baloldali aktivista szervezte a ma reggeli, be nem jelentett akciót a BM-hez

Hirdetés

Soros-hálózathoz kötődő baloldali aktivista szervezte a ma reggeli, be nem jelentett akciót a BM-hez

Horgas Péter baloldali aktivista, a Soros-féle Főnix mozgalom alapítója, akire mindig lehet számítani, ha egy kormányellenes demonstrációról van szó. Így volt ez ma is, amikor a dollárbaloldal politikusaival ismertette a baloldal és a Soros-féle álcivilek követeléseit. Horgas egyébként nem tanár, még csak tanári végzettségről sem tudni.

Horgas a színházvilágban díszlet- és jelmeztervezőként dolgozott, sőt, az MSZP-SZDSZ-kormány idején, 2003-ban Jordán Tamás egy rövid időre odavette az akkori Nemzeti Színházban, úgynevezett kreatív igazgatónak. A Gyurcsány-korszakban több kisebb társulat tervezője volt, egyre mérsékeltebb sikerrel. A Gyurcsány-Bajnai-kormány bukása után megpróbálta megpályázni a József Attila Színházat, sikertelenül. 2010 után fő elfoglaltsága a kormányellenes tüntetések szervezése és persze, az ottani szereplés.

Felszólalt a Soros-hálózat szervezte, gyöngyöspatai kártérítésekkel kapcsolatos tüntetésen, de a Tanítanék Mozgalommal is akciózott közösen.

  • Horgashoz kapcsolódik, hogy az utolsó utáni pillanatban megtámadták a koronavírus-törvényt, néhány nappal a járvány kitörése után, azaz 2020 márciusában. Ezzel megpróbálták akadályozni a járvány elleni védekezést. Az akcióban Soroshöz köthető személyek sora vett részt, Horgas mellett például Majtényi László is.
  • De szintén Horgas Péter volt az, aki a Nemzeti Nyomozóiroda előtt cirkuszolt 2018-ban egy jogszerűen lezárt nyomozás ellen.

Hogy mennyire volt “civil” a ma reggeli, be nem jelentett akció, mutatja, hogy az alig ötven ember között kik voltak ott: Orosz Anna és Tóth Endre a Gyurcsány-párt ifjúsági tagozatától (mindketten országgyűlési képviselők), Tordai Bence és Szabó Tímea, a Karácsony-párt két botránypolitikusa, Hegedűs Andrea és Varga Ferenc, ők az anyapártot, vagyis a Gyurcsány-pártot képviselték, de eljött az MSZP elnöke és a Jobbikból Potocskáné is. Valamennyien országgyűlési képviselők…

Hirdetés

A politikai akcióról egyébként a dollármédia képviselői – élén a volt indexesek blogjával, a Telex-szel és a 444 nevű Soros-bloggal – természetesen lelkesen számoltak be.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230424-soroshalozathoz-kotodo-baloldali-aktivista-szervezte-a-be-nem-jelentett-akciot-a-bmhez.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szabó Tímea kiakadt az ATV-re, a csatorna szerint a politikus ellenük uszít

Szabó Tímea kiakadt az ATV-re, a csatorna szerint a politikus ellenük uszít

Szabó Tímea hivatalos Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét az ATV csütörtök esti műsorában való szereplésével …