2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Soros György és a szexuális propaganda – itt a következő konzultációs kérdés

Hirdetés

Soros György és a szexuális propaganda – itt a következő konzultációs kérdés

Kedden este a kormány Facebook-oldalán tették közzé az induló nemzeti konzultáció kilencedik kérdését. A szövegezése szerint „Soros György által finanszírozott szervezetek széles körű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt. Ez a törvény megtiltja a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propagandát az óvodákban, az iskolákban és a gyermekek számára elérhető médiában.”

Arra kíváncsiak, hogy az emberek mit gondolnak erről, és megadnak két választási lehetőséget. Az első, hogy helyes, hogy a törvény korlátozza a gyermekekre irányuló szexuális propagandát, a másik, amit beikszelhetünk, hogy a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propaganda nem jár kockázattal, ezért azt felesleges tiltani.

Az, hogy ez a témakör megjelent, nem számít újdonságnak, hiszen június 24-én, amikor Gulyás Gergely Kormányinfót tartott, már előrevetítette, hogy lesz kérdés arról is, hogy a gyermekek szexuális felvilágosítása kizárólag a szülők feladata legyen-e. Azonban ezt ezzel a felütéssel, Soros Györggyel és a nemzetközi támadásokkal megfűszerezve csak most tették az emberek elé. 

Hirdetés

Emlékezetes, a parlamentben a kormánypárti többség – a jobbikos képviselők támogatásával – 157 igen szavazattal, egy nem ellenében, tartózkodás nélkül fogadta el a komolyan bírált törvényt. Korábban nyílt levélben követelte tíz civil szervezet, hogy ne szavazzák meg a parlamenti képviselők a Kocsis Máté és Selmeczi Gabriella által beterjesztett salátatörvényt, amely, álláspontjuk szerint, támadás a szólásszabadság és a gyermekjogok ellen is. Bővebben erről itt,

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/29/soros-gyorgy-es-a-szexualis-propaganda–itt-a-kovetkezo-konzultacios-kerdes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt a szlovák Retrack társaság tehervonatának mozdonya a XVII. kerületi Rákoshegy vasútállomáson.  A <a href="https://baleset-info.hu/kigyulladt-egy-mozdony-a-xvii-keruletben/" …