2021. április 11., vasárnapMa Leó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.11. Leó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Soron kívüli oltást kérnek a hazai lelkészek

Hirdetés

Soron kívüli oltást kérnek a hazai lelkészek

A templomok ugyan zárva vannak, ennek ellenére a lelkészek folyamatosan végzik szolgálatukat. Azzal, hogy elmennek a betegekhez, illetve temetnek, nap mint nap az életüket kockáztatják – mondta el Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke húsvét alkalmából az MTI-nek.

Éppen ezért a 168 óra szerint a katolikus, a református és az evangélikus egyház képviselői levélben fordultak Pintér Sándor belügyminiszterhez, akit arra kérnek, hogy a pedagógusokhoz hasonlóan a papokat, lelkészeket is sorolják előre az oltási tervben. (Nem csupán a három nagy keresztény felekezet, valamennyi egyház lelkészeinek oltását kérik.)

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/03/lelkeszek-oltas-koronavirus-fabiny-tamas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek „Oltass, hogy élhess!” címmel indítottak kampányt a  romák számára.  Közleményükben azt írták: tapasztalataik …