2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Sok munkára számítanak még nyáron a vízimentők

Hirdetés

Sok munkára számítanak még nyáron a vízimentők

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) elnöke szerint életveszélyes lehet, ha a nyári strandolás idején „az agyunk szabadságüzemmódba kapcsol”. Bagyó Sándor erről egy kislány mentését követően számolt be az Indexnek Révfülöpön, miután az anya hagyta egyedül beevezni egy SUP-on 11 éves kislányát, akit a megerősödő szél a parttól egyre távolabb sodort.

Bagyó Sándor szerint elkerülhetőek a hasonló helyzetek, ha a szülők a strandolás ideje alatt is figyelnek a gyerekekre. A szabályok szinte mindenki számára egyértelműek, mégis sokan megfeledkeznek azokról nyaralás közben. A VMSZ elnöke emlékeztetett arra, hogy júniusban tragédia történt a figyelmetlenség miatt. Karcagon egy hétéves gyermek fulladt meg, amíg az édesanyja a büfébe ment. Dunaújvárosban szerencsésen megmentették annak a négyéves gyermeknek az életét, aki elmerült a medencében.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/19/sok-munkara-szamitanak-meg-nyaron-a-vizimentok/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …