2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Skorpió volt egy magyar férfi külföldről rendelt csomagjában

Skorpió volt egy magyar férfi külföldről rendelt csomagjában

Both Zoltán vadállatbefogó elmondása szerint nem tudni, hogy a közel 6 centiméteres skorpió honnan érkezhetett Magyarországra, mivel nincs információ arról, hogy a csomagküldő szolgálat pontosan hol tárolta a csomagot a szállítás előtt.

Azt, hogy honnan érkezett Magyarországra, pontosan nem tudni, hiszen egy csomagküldő szolgálat szállította ki a címre, és mint tudjuk, a csomagküldő szolgálatok több raktárban szokták pihentetni a csomagokat, mielőtt azok megérkeznek a megrendelőhöz. Abban biztos vagyok, hogy nem Magyarországon került bele a dobozba, főleg, mivel az elmondások szerint be is volt fóliázva

– mondta a vadállatbefogó.

A megtalált rovar egy olasz skorpió, amely a legnagyobb faj az Euscorpiidae családon belül. A színe a sötétbarna és a fekete között mozog, a lábai viszont narancssárgák. A csípése az emberre többnyire ártalmatlan, de fájdalmas: a méh- vagy darázscsípéshez hasonlítható – írta a Blikk.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230824-remalom-csomagrendeles.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Oklevelet kapott Karácsony Gergelytől a buszsofőr, aki levezetett egy szülést a buszon

Oklevelet kapott Karácsony Gergelytől a buszsofőr, aki levezetett egy szülést a buszon

Korábban mi is megírtuk, hogy a Széll Kálmán téren, a 149-es buszon szülte meg gyermekét Budapesten …