2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Simicska Lajostól is elfogadna pénzt Márki-Zay Péter

Hirdetés

Simicska Lajostól is elfogadna pénzt Márki-Zay Péter

Számolunk azzal, hogy ha csak 3-4 fős különbség lenne az ellenzék és a Fidesz között, akkor őket Orbán Viktor meg tudja venni, nyilatkozta a Jelennek Márki-Zay Péter, az ellenzéki előválasztás nyertese.

Hozzátette:

Valóban van ellenzékváltó hangulat, de nem lehet elvitatni, hogy a 2010 előtti ellenzéknek is nagy a támogatottsága, tehát csak együtt érhetünk el sikert.

A választást csak nagy részvétellel lehet megnyerni, így el kell menniük szavazni azoknak is, akik egyetértenek a 2010 előtti időszakkal, és azoknak is, akik nem. Ez a választás nem Gyurcsány Ferencről szól, hanem arról, hogy Fidesz vagy nem Fidesz. Meg kell érteni, hogy az ellenségem ellensége a barátom, mondta el a politikus a Jelen szerdán megjelent számában közölt interjúban. 

Hirdetés

Márki-Zay azt sem zárta ki, hogy az ellenzéknek kétharmados támogatottsága lesz az országgyűlésben. És hogy ezt hogyan lehetne elérni?

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/13/marki-zay-peter-gyurcsany-ferenc-simicska-lajos-ellezeki-osszefogas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 60 ezer első oltást adtak be egy hét alatt

Több mint 60 ezer első oltást adtak be egy hét alatt

Az oltási akcióhét első öt napján több mint félmillió oltás történt, és jó hír, hogy …