2021. augusztus 3., keddMa Hermina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.03. Hermina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Sellyét letarolta a vihar, 200 ház vált lakhatatlanná

Hirdetés

Sellyét letarolta a vihar, 200 ház vált lakhatatlanná

Hatalmas pusztítást végzett az a vihar, amely péntek este fél hat körül sújtott le a Baranya megyei Sellyére. Az ormánsági városban, Magyarország egyik legdélebbi településén mandarinméretű jégdarabok hullottak az égből, amelyek százával törték össze a tetőcserepeket, kocsik szélvédőt zúzták be.  

sellye jeg idokep

Fotó: Időkép/olvasói fotó

A katasztrófavédelmisek és a tűzoltók több egységgel vonultak ki, munkájukat önkéntesek is segítették.  A BAMA péntek este azt  írta, hogy a Süttő Ignác utcában egy egyszintes, palafedésű családi ház tetőszerkezetét rongálta meg a jégeső. Ehhez a szigetvári tűzoltókat riasztották, a Cserfa utcába a sellyei tűzoltók  vonultak ki egy kétszintes családi házhoz, a Köztársaság téren és a Széchenyi utcában a pécsi és a villányi hivatásos tűzoltók dolgoztak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/10/sellye-vihar-haz-rongalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

Szerelmi bánatában gyújtogatni kezdett egy férfi Csepregen

A csepregi önkormányzati tűzoltóság egy hete számolt be arról, hogy a helyi hídépítéséhez használt anyagokat szándékosan …