2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Se figyelmeztetés, se riasztás, csak hideg

Hirdetés

Se figyelmeztetés, se riasztás, csak hideg

Előbb beborul az ég a hét középső napján, majd a felhőkből ónos csapadék eshet, miközben folyamatosan csökken a hőmérséklet. Csütörtökön esőtől nem kell tartanunk, sőt sokfelé kisüthet a nap, elsősorban az Alföldön – tudható meg az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. 

Szerda esti időjárás-előrejelzés

Szerda esti időjárás-előrejelzés

Fotó: OMSZ / MET.hu

Szerda este eleinte még derült lesz felettünk az ég, majd főleg az éjszaka második felétől dél felől terjeszkedni kezd az alacsony szintű rétegfelhőzet. Szitálás, ónos szitálás néhol nem kizárt. Emellett párás lesz a levegő, főleg a délnyugati és északkeleti megyékben (zúzmarás) köd is képződik. A légmozgás többnyire gyenge marad, de Sopronnál megélénkül a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában –1 és –6 fok között valószínű. A fagyzugokban, homokhátságokon ennél akár hidegebb is lehet. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/24/orszagos-meteorologiai-szolgalat-idojaras-elorejelzes-homerseklet-onos-eso-kod-fagy-minuszok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Január 1-jétől Belső-Erzsébetvárosban a parkolóhelyek harmadán kizárólag a lakók autói várakozhatnak majd este hat és …