2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Schadl György ügyvédje a Fidesz zuglói jelöltje

Hirdetés

Schadl György ügyvédje a Fidesz zuglói jelöltje

Garabits Márton ügyvéd a Fidesz képviselőjelöltje Zugló 10. számú választókerületében a június 9-i önkormányzati választáson. A 24.hu értesülése szerint Garabits még februárban is ügyvédi megbízást kapott a végrehajtók korrupcióval vádolt volt elnökétől, Schadl Györgytől.

A lap azt írja, a Völner Pál volt fideszes államtitkár elleni büntetőper nyomozati irataiban többször is feltűnik Garabits Márton neve. A cégbírósági dokumentumok szerint 2022-ben Schadl György személyesen írt alá ügyvédi meghatalmazást a részére, amire a börtönben kerülhetett sor. Schadlt 2021 novemberében tartóztatták le, a börtönből tavaly novemberben engedték ki, büntetőpere 2023 februárjában kezdődött.

Szorosabb szálak fűzhetik össze Schadl Györgyöt és Garabits Mártont

Közölték azt is, hogy Schadl György sofőrjének és egyben személyi asszisztensének naplójában az a bejegyzés szerepelt, hogy „Garabits Marcinak 2m Ft vinni + paladino, protrust aláíratva + 66 mFt”. A „protrust” és a „paladino” két felszámoló céget jelöl (ProTrust Reorganizáció Felszámoló és Befektetési Kft., valamint Paladino Felszámoló Kft.), így a naplóbejegyzés arra utalhat, hogy szorosabb szálak fűzik össze Schadlt és Garabitsot az ügyfél-ügyvéd kapcsolatnál.

Hirdetés

A két cég Schadl György 65 éves édesanyjának érdekeltsége. Az

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/04/30/garabits-marton-schadl-gyorgy-zuglo-fidesz-jelolt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rágalmazás miatt jelentik fel egymást a politikusok

Becsületsértő állítások miatt ítélték el néhány hónappal ezelőtt Szél Bernadettet, az LMP korábbi társelnökét. A …