2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Hirdetés

Satufékezett az ellenzék, kitört a balhé a kameránk előtt

Repülőrajtott vett az ellenzéki előválasztás, legalábbis reggel még azt hittük, hogy így lesz. Az informatikai háttérrendszer azonban összeomlott, ezért előbb felfüggesztették, majd hétfőig leállították az előválasztást. A háttérben többlépcsős terheléses támadást sejtenek. Részletek itt!

Pedig a kampányfinis még rendben zajlott, Karácsony Gergely győzelemre, Dobrev Klára ünneplésre készült. A reggeli indulás azonban már nem volt balhémentes, Fekete-Győr Andrást például kameránk előtt köpte le egy dühös járókelő. Nézze meg a videónkat az előválasztás indulásáról!

A kajak-kenusaink viszont szerencsére nem felejtették el, hogyan kell rajtolni, a koppenhágai világbajnokságon ma két arany-, három ezüst- és két bronzérem is született. Bővebben itt!

A lepusztult ipari épületekből tökéletes kulturális terek alakíthatók ki, és ennek kiváló példája az ózdi Digitális Erőmű. Hogy miként építik a jövőt a múlt vasillatú falai között, az kiderül helyszíni riportunkból.

Hirdetés

Lezajlott az első vidéki Pride Magyarországon, Pécsett több ezren vonultak fel. A rendezvényen, amelynek mottója a „Bárhol Szabad” volt, felszólalt Perintfalvi Rita teológus is, aki a kormány mellett azokat az ellenzéki politikusokat is kritizálta, akik csak a szavazatok miatt támogatják az LMBTQ-közösséget. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/18/napi-hirosszefoglalo-elovalasztas-terheleses-tamadas-tocsik-marta-ozd-eromu-kajak-kenu-vb/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …