2023. március 31., péntekMa Zalán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 350,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.03.31. Zalán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 350,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Saját szépségversenyén szervezett újra prostituáltakat R. Lajos

Hirdetés

Saját szépségversenyén szervezett újra prostituáltakat R. Lajos

Szexuális közvetítés miatt m ár évekkel ezelőtt is lebukott a 69 éves R. Lajos, de a férfi nem állt le, tovább folytatta illegális üzletét. A bűnlajstroma azóta tovább nőtt, s most rács mögött várja ügye folytatását.

A férfi ellen üzletszerű kerítés, valamint 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett emberkereskedelem és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt zajlik eljárás.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda által megszerzett bizonyítékok szerint a 69 éves budapesti férfi 2015-ben kezdte illegális tevékenységeit. R. Lajos magyar lányokat kért arra, hogy szexeljenek az ügyfeleivel. Amikor a férfiak különböző szexuális igényeikkel hozzáfordultak, akkor ő megkereste számukra a megfelelő partnert, majd leegyeztették a részleteket is: a légyott helyét, idejét és a tarifa díját.

R. Lajos ezért cserébe legtöbbször leadót kért a lányoktól, vagyis át kellett adniuk a keresetük egy részét, továbbá a beszervezett és kiközvetített lányoktól saját maga részére ingyenes szexuális szolgáltatás nyújtását kérte, akik kérésének többségében eleget is tettek.

Hirdetés

A férfi a szexuális munkákra többször az általa megrendezett szépségversenyre jelentkező lányokat szervezte be. Előfordult, hogy a prostitúciós tevékenységre kiközvetített sértettek a tizennyolcadik életévüket sem töltötték be.

Egyikükkel, egy érzelmileg labilis, 16 éves lánnyal erős érzelmi függőségi viszonyt is kialakított. A fiatalt mind anyagilag, mind kapcsolatai révén támogatta, így a lány pótapaként tekintett rá. Ugyanakkor a férfi – kihasználva a lány feletti befolyását – a kiskorút rávette arra, hogy anyagi haszonszerzésért cserébe az ő férfi ismerőseivel szexuális együttléteket folytasson. A nyomozók szerint legalább négy ilyen alkalom volt. A férfi befolyásának betudhatóan a sértett nagykorúként is folytatta prostitúciós tevékenységét. R. Lajos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/24/kerites-emberkereskedelem-szepsegversenyek-fiatal-lanyok-r.-lajos-szex/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tízmillió forintnyi cigaretta lapult a csomagtartóban

A 27 éves férfi által vezetett német rendszámú személyautó csomagterében 5116 doboz magyar adó- és …