2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Saját magáról nevezte el új pártját az exjobbikos Volner János

Saját magáról nevezte el új pártját az exjobbikos Volner János

Volner János a Volner Párt szombati megalakulást követően azt mondta: céljuk, hogy a megszerzett parlamenti mandátumaikkal ellenzékben maradva, elvtelen politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy Magyarország ismét demokrácia legyen.

DSC 4220

Fotó: Bődey János

Volner János szerint a 2022-es országgyűlési választásokon sem a Fidesz, sem a baloldali összefogás nem tud országgyűlési többséget szerezni, és kisebbségi kormány alakul majd. Nem csupán parlamenti jelenlétre, hanem döntő befolyásra törekszik a magyar közéletben a szombaton megalakult Volner Párt – jelentette be. A pártot fiatal értelmiségiekkel és idősebb tapasztalt értelmiségi holdudvarral alakítják meg.

„A szélsőséges liberalizmus jelenti a legnagyobb veszélyt”

Párt programját vázolva Volner kiemelte, a nemzet […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/19/sajat_magarol_nevezte_el_uj_partjat_az_ex-jobbikos_volner_janos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Országszerte utcákat, iskolákat neveztek el Mészáros Lőrincről

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/20/orszagszerte_utcakat_iskolakat_neveztek_el_meszaros_lorincrol/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …