2020. július 10., péntekMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.10. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Saját halottjának tekinti Bálint gazdát a XVI. kerületi önkormányzat

Hirdetés

Saját halottjának tekinti Bálint gazdát a XVI. kerületi önkormányzat

A vasárnap meghalt Bálint Györgyöt saját halottjának tekinti a XVI. kerületi önkormányzat, olvasható a kerület közleményében.

Hirdetés

Mint írják,

egy gyümölcsös kert őrzi a mindenki által csak Bálint gazdaként emlegetett Bálint György emlékét a főváros XVI. kerületében. A Kárpát-medence haszonállatait és a tradicionális kisgazdaságokat bemutató Kertvárosi Tanyaudvar területén Bálint gazda útmutatásai szerint tavaly alakítottunk ki egy gyümölcsöskertet, melynek fáit ő maga metszette meg először az általa kifejlesztett karcsú orsó-forma elnevezésű metszési módszerrel. A kertet Bálint György 100. születésnapjára elkereszteltük Bálint Gazda Gyümölcsösének.

A kerület független képviselője Vajda Zoltán a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/06/23/balint_gazda_xvi._kerulet_sajat_halott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mi ez a híd a Váci út fölött, ahol már rég nem jár vonat?

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/07/10/mi_ez_a_hid_a_vaci_ut_folott_ahol_mar_reg_nem_jar_vonat/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …