2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Saját alárendeltjeit akarta megerőszakolni egy katonatiszt

Hirdetés

Saját alárendeltjeit akarta megerőszakolni egy katonatiszt

A vádirat szerint egy katona 2019 januárjától, a későbbiekben elöljáróként, folyamatosan arra próbált rávenni egy nőt, hogy feküdjön le vele, amit kiszemeltje minden alkalommal elhárított. Az elutasítás után a század parancsnoka kritizálni kezdte a nő munkáját, és közölte, hogy ezt addig folytatja, amíg nem enged neki.Miután ezek ellenére sem tudta kiélni vele szexuális fantáziáját,

a férfi többször, különféle, az állományviszonyát is érintő fenyegetésekkel próbált eredményt elérni nála.

A százados ügyében tegnap tartottak előkészítő ülést, amelyben az ügyész az írásban kézbesített vádiratot fenntartotta, 5 év börtönbüntetést kért a férfire és indítványozta, hogy 5 évre a közügyektől is tiltsák el, emellett megjelölte a bizonyítékait.

A százados az előkészítő ülésen nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról, és tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Hirdetés

Dr. Szilvási László hadbíró őrnagy az ügyet tárgyalásra utalta és megkezdődött a bizonyítási eljárás. A százados a hadbíró kérdésére elismerte, hogy erotikus, szexuális tartalmú üzeneteket küldött az  alárendeltjének, de a védekezése szerint ezzel nem az volt a célja, hogy lefeküdjenek vele. A hadbíró a bűncselekménnyel kapcsolatos újabb kérdéseire viszont már nem tudott magyarázatot adni, úgyhogy védője tanácsára már a vallomást is megtagadta. A per a bizonyítás kiegészítésével, valamint a vád és a védelem tanúinak kihallgatásával folytatódik februárban.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230201-hiaba-mondtak-neki-a-nok-hogy-hagyja-abba-a-ferfi-mindent-tagad.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meg akartak erőszakolni egy 15 éves lányt Újbudán

A vád szerint február 28-án este a 11. kerületi Költők Parkjában találkozott a román férfi …