2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rusvai Miklós reméli, hogy megfertőzi az indiai mutáns vírus

Hirdetés

Rusvai Miklós reméli, hogy megfertőzi az indiai mutáns vírus

Nem kéri a koronavírus elleni oltóanyag harmadik adagját Rusvai Miklós állatorvos. A víruskutató szerint ugyanis azoknak, akiknél kialakult a megfelelő védelem az első két oltás után, nincs szükségük egy harmadikra − hangzott el az ATV reggeli műsorában.

Az állatorvos a Pfizer és a BioNTech vállalatok közös vakcináját kapta meg. Elmondta: reméli, hogy megfertőződik az elsőként Indiában azonosított delta-variánssal, és könnyen átesik rajta az oltásoknak köszönhetően, így védettséget szerezhet a vírusváltozat ellen.

Mert hosszú távon, igazán jó, hármas szintű védelmet csak a fertőzés átvészelése eredményez

− tette hozzá Rusvai Miklós. Kifejtette azonban, hogy aki megmérette, és nincs megfelelő szintű ellenanyagválasza, annak nagyon fontos, hogy megkapja a harmadik oltást.

Hirdetés

Rusvai Miklós szerint vissza kellene állítani Magyarországon a védettségi igazolvány használatát és a maszkhasználatot is. Elmondta azt is, hogy szerinte nem szabad vérvételes ellenanyagszint-méréshez kötni az igazolványt, ugyanis ezzel csak tovább nőne a járványtagadók, a vakcina- és az egészségügyellenesek száma.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/14/egeszsegugy-rusvai-miklos-koronavirus-oltas-egeszsegugy-vakcina-indiai-mutans-delta-varians/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …