2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Röszke megint elesett: óriási sorok a fullasztó kánikulában

Hirdetés

Röszke megint elesett: óriási sorok a fullasztó kánikulában

Akár egy fél napot is igénybe vehet, hogy valaki átjusson a röszkei határon – írtuk a hétvégén az Indexen. Akkor úgy tapasztaltuk, hogy bár a rendőrség tájékoztatója szerint mindössze négy óra a várakozás, de olvasóink arról számoltak be, hogy fél napra is elnyúlhat a határátlépés. 

A rendőrség csütörtök délelőtt hivatalosan azt közölte, hogy 

a Szerbiából személygépkocsival érkezőknek 4 órát, az autóbusszal utazóknak 2 órát kell várniuk a határátlépésre. A belépőoldalon a személyautóknak és az autóbuszoknak is kétórás a sor.

Hirdetés

Az Index egyik olvasója arról számolt be, hogy ő azért választotta ma a röszkei határt, mert tegnap ismerősei 15 órát álltak Tompánál: 

Három órája állunk itt Röszkénél, 44 fokot mutat a hőmérő, és egy lépést se mozdulunk időtlen idők óta. Ez nem néz ki jól… 

Mások arról írnak, hogy a magyar oldalon senki földjén állnak órák óta, és minden állomás piros. Se ki, se be nem megy semmi.

Egy olvasónk csütörtökön 13 óra után arról számolt be, hogy a szerb oldalon Röszkénél jelenleg 300 percet kell várakozni.  
A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/04/roszke-hatarallomas-varakozas-sorallas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyerekdallal hízelegnek a bukott Jakab Péternek az emberei – nézze meg a videót!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220818-mediaworks-hircentrum-jakab-partot-alapit.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …