2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Robbant a zuhanykabin, nem térdel a válogatott, megvan a büdzsénk

Hirdetés

Robbant a zuhanykabin, nem térdel a válogatott, megvan a büdzsénk

Az RTL Magyarország nem politizál és nem is politizált – mondta el az Indexnek Vidus Gabriella vezérigazgató, aki arról is beszélt, miért vállalják fel a nemegyszer botrányos valóságshow-kat. Exkluzív interjúnkat itt olvashatja.

Nem térdeléssel fogja kifejezni a gyűlölet elítélését a magyar válogatott – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-bejegyzésében. Az okokról itt talál részleteket.

Az Országgyűlés elfogadta a jövő évi költségvetést és az adótörvény-módosításokat: megszavazták az szja-mentességek mellett az óriásberuházási támogatásokat is. A részletek itt találja, itt pedig arról olvashat, miért kellene az ellenzék szerint kukázni a büdzsét.

A képviselők arról is döntöttek, hogy már három hónap késedelem után megelőlegezi az állam a gyerektartást. Ez akkora fordulat, hogy szinte már-már áttörés – mondta el Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője az Indexnek. Bővebben itt!

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/08/napi-hirosszefoglalo-greta-thunberg-budzse-tartasdij-istenes-bence-galambos-lajos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize – tájékoztatta …