2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Robbanás történt Nyírbátorban, három ember meghalt

Hirdetés

Robbanás történt Nyírbátorban, három ember meghalt

Robbanás történt Nyírbátorban a Bátor Trade Kft. biogázüzemének területén. A helyben működő Bátor TV szerint három halálos áldozata van a tragédiának.

Úgy tudni, hogy a detonáció a kötelezően elvégzendő takarítási-karbantartási munkálatok végzése közben érte egy külső vállalkozás munkacsoportját. Ők egy nem működő fermentoron dolgoztak, amikor a robbanás történt. 

A balesetnek három halálos áldozata van.

Hirdetés

szon.hu kérdésére ezt az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) is megerősítette. Ménes Dávid mentőtiszt, az OMSZ regionális kommunikációs munkatársa azt mondta, hogy „a robbanás következtében három férfi olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy az életüket nem lehetett megmenteni”.

A baleset pontos körülményei egyelőre tisztázatlanok, a vizsgálat folyamatban van.A Bátor TV szerint a munkavégzés közben szikra keletkezhetett, és a helyiségben lévő minimális mennyiségű, de robbanásveszélyes metángáz és oxigén keveréke felrobbanthatott. A szon.hu azt írta, hogy a munkások […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/13/nyirbator-robbanas-harom-halalos-aldozat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból,  barátaival többször megerőszakolta

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból, barátaival többször megerőszakolta

Szexuális erőszak és emberkereskedelem miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészség egy 17 éves fiú …