2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rezsitámogatási programot indítanak Cser-Palkovics Andrásék

Hirdetés

Rezsitámogatási programot indítanak Cser-Palkovics Andrásék

Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán bejelentette, hogy 

a székesfehérvári önkormányzat rezsitámogatási programot indít

Hirdetés

a szociálisan rászorulók számára a Fejér megyei városban.

A politikus közölte: a támogatási program részleteinek kidolgozása még folyamatban van a program fedezetét szolgáló pénzügyi átcsoportosításokkal együtt. A támogatás igénylésének pontos feltételeiről és a kérhető összegekről várhatóan az augusztusi közgyűlésen döntenek majd, néhány részlet azonban már biztosnak tekinthető a városvezető tájékoztatása szerint.

  • Igényelhető lesz a gáz- és a villanyszámla összegéhez való hozzájárulás. Mindkettő úgy, hogy a helyi önkormányzat közvetlenül a szolgáltatónak utalja majd át a megítélt összeget, vagyis természetbeni juttatást kapnak az erre jogosultak.
  • A tűzifa beszerzéséhez is lehet majd egyszeri, nagyobb összegű támogatást igényelni, a pénzt egy összegben kaphatja meg az igénylő.
  • A jogosultak körét szociális alapon határozzák meg, elsősorban jövedelmi és családi helyzet alapján. Az önkormányzat főként az egyedül élő, alacsony jövedelműeket, illetve a gyermeke(ke)t egyedül nevelőket segítené.
  • A támogatásokat kizárólag azok […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/02/rezsi-rezsitamogatas-szekesfehervar-gazszamla-villanyszamla-gazar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyerekdallal hízelegnek a bukott Jakab Péternek az emberei – nézze meg a videót!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220818-mediaworks-hircentrum-jakab-partot-alapit.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …