2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Révész Máriusz szerint felülről kaptak támogatást a rendőrök 15 éve

Hirdetés

Révész Máriusz szerint felülről kaptak támogatást a rendőrök 15 éve

Révész Máriusz szerint az a fajta ámokfutás, amit a rendőrség végzett 2006. október 23-án, csak úgy volt lehetséges, ha ehhez felülről támogatást kaptak. A fideszes politikus, akit rendőrök bántalmaztak 15 évvel ezelőtt, felidézte az akkor történteket az Inforádiónak: az első összetűzésekre akkor került sor, amikor délután 3 óra magasságában a tüntetőket nem engedték vissza a Kossuth térre, és kiszorították őket az Alkotmány utcáról a Bajcsy-Zsilinszky Endre útra.

Az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos úgy fogalmazott: ekkor egy időre nyugalmi patthelyzet állt be, majd a műveletet irányító parancsnok arra utasította a rendőröket, hogy az összegyűlt embereket a Deák Ferenc tér–Astoria irányába szorítsák. Hozzáfűzte: a helyszíni illetékes százados jelezte, nem ért egyet a döntéssel, mivel abba az irányban volt a Fidesz megemlékező nagygyűlése. A forgalmazási jegyzőkönyv szerint azonban azt a választ kapta, hogy ez parancs.

A rendőrsorfal megindulásával az összecsapások is megkezdődtek. Így végül sikerült elérni, hogy azt a legfejtebb egy-kétszáz fős tömeget – amivel a rendőrség már a nap folyamán összecsapott – rátolják a Fidesz százezres nagygyűlésére. „Teljesen abszurd, paranormális és érthetetlen helyzet volt”, senki sem értette miért tették ezt – […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/22/revesz-mariusz-bantalmazas-2006.oktober-23./

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

Lassú a haladás a főváros felé vezető utakon

A főváros felé vezető főbb útvonalakon már több helyen is élénk a forgalom. Telítettek a …