2022. október 5., szerdaMa Aurél napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
2022.10.05. Aurél Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 422,00 Ft | USD: 424,00 Ft | CHF: 432,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rétvári Bence: Nem múlt el az illegális migráció veszélye

Hirdetés

Rétvári Bence: Nem múlt el az illegális migráció veszélye

Rétvári Bence az Észak-Macedóniába induló 77. magyar rendőri kontingens tagjait búcsúztatva hangsúlyozta, hogy a biztonság minden magyar ember számára fontos, és a magyarok már többször is kinyilvánították, hogy az illegális migrációban veszélyt látnak.

Elmondta: a börtönökben a fogvatartottak több mint tíz százaléka embercsempészettel kapcsolatos bűncselekmény miatt van bent, ami aránytalanul nagy megterhelést jelent a büntetés-végrehajtásnak és Magyarországnak.

Kiemelte, az embercsempészek veszélyt látnak a határvadász ezred felállításában, ezért kíséreltek meg beépülni az ezredbe, de ezeket a jelentkezőket az elkészített háttértanulmányok alapján időben kiszűrték.

A BM parlamenti államtitkára emlékeztetett, Magyarország déli határainak megvédésében korábban segítettek a lengyel és cseh határőrök, most pedig csehek és osztrákok vesznek részt benne. Jelezte: Ausztria 40 százalékkal növeli a Magyarország déli határánál szolgálatot teljesítő rendőrei számát.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220920-retvari-bence-nem-mult-el-az-illegalis-migracio-veszelye.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vascsővel rabolta ki ismerősét egy tatai férfi

A férfi április 14-én, a hajnali órákban elment az ismerőse lakókocsijához és hangosan dörömbölni kezdett …