2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rettegésben tartotta saját anyját egy kisszállási férfi

Rettegésben tartotta saját anyját egy kisszállási férfi

Egy büntetett előéletű, kisszállási férfi a nyugdíjas édesanyjával lakott egy fedél alatt. A férfi évek óta részegeskedekett. munkája nem volt, így az anyjától kellett pénzt kérnie, hogy alkoholt tudjon venni. Az idős asszony többször nemet mondott a fiának, aki ilyenkor eleinte csak kiabált vele, de tavaly karácsonykor és aztán idén januárbana haját is megráncigálta az asszonynak, aki ettől annyira megrémült, hogy alkalmanként ezer forintot odaadott a fiának.Február 2-án az asszony a rosszulléte miatt az ágyában feküdt, amikor a fia megint pénzt kért tőle. Az asszony azt mondta, most nem tud adni, mert neki sincs pénze, de a férfi nem hagyta békén. Addig lökdöste a beteg asszonyt, amíg az ki nem szállt az ágyból, és azzal fenyegette, hogy megveri, ha nem ad neki pénzt. Az asszony annyira félt a fiától, hogy valahol talált 1000 forintot, amit odaadott neki, de még aznap elköltözött otthonról.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230810-sajat-anyjat-zsarolta-es-bantotta-egy-kisszallasi-ferfi.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nagyon gyorsan cserélni kellene a HÉV-szerelvényeket, de a kormány nem tesz semmit

Nagyon gyorsan cserélni kellene a HÉV-szerelvényeket, de a kormány nem tesz semmit

A MÁV 2021-ben kiírt egy járműbeszerzési tendert, de végül eredménytelennek nyilvánították, és azóta se hirdettek …