2020. szeptember 21., hétfőMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rengeteg esküvő is áldozatul esik a koronavírusnak

Rengeteg esküvő is áldozatul esik a koronavírusnak

Az egyik nagy fővárosi esküvőszervező cég képviselője elmondta, az esküvői szezon 70-80 százaléka vált semmissé az első hullám következtében, ezek nagy százaléka 2021-re kerültek át. Ez jelentős bevételkiesést jelentett az erre szakosodott vállalkozásoknak, hiszen a korábbi időpontokat már nem is tudták kiajánlani új esküvőkre. Voltak, akik nem adták fel: számtalan pár választotta az esemény őszre halasztását, bízva abban, hogy akkor már zavartalanul megtarthatják életük legfontosabb napját. A koronavírus-járvány második hulláma azonban sokakat eltérített az őszre tolt esküvőktől is.

Kapcsolódó

Szlávik: Magyarországon bulikban terjed a vírus

A főorvos szerint jó lenne, ha ezeket a bulikat elhalasztanák. A kormány szerint viszont elég lezárni a határokat, maszkot hordani és sokszor kezet mosni.

A járvány nem csak anyagi, de lelki terhet is jelent a párok és a szeretteik számára. Bár a kormány döntése értelmében 500 főig minden egyéb korlátozás nélkül megtarthatóak az esküvők, a határok lezárása, a karanténkötelezettség elrendelése miatt a külföldről érkező vendégek többsége kapásból nem vehetnek részt az eseményen. Az igazi érzelmi megpróbáltatást azonban az idősebb […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/06/koronavirus-jarvany-eskuvo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az SZFE kuratóriuma szerint minden lépésük jogszerű

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány létrejötte óta megtett valamennyi lépése jogszerű és törvényes volt, és …