2021. július 27., keddMa Olga napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.27. Olga Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rendszeresen megerőszakolta 11 éves nevelt lányát egy Heves megyei férfi

Hirdetés

Rendszeresen megerőszakolta 11 éves nevelt lányát egy Heves megyei férfi

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség egy 60 éves, többszörösen büntetett előéletű férfival szemben, aki 11 éves nevelt kislányát erőszakolta meg, s teherbe is ejtette – olvasható az ügyészségi honlapon.

A pedofil férfi 2019 nyarán ismerkedett meg élettársával (aki ellen szintén vádat emeltek), majd rövid időn belül élettársi viszonyba kezdtek az asszony dél-hevesi lakóhelyén, ahol a nő három gyermekével éltek együtt, köztük az akkor 11 éves sértettel. 2020-ban a három gyermek a járványhelyzet miatt otthon tanult, ezalatt az elsőrendű vádlott felügyelte őket. Élettársa nem foglalkozott a kicsikkel, mert munkája végeztével „jellemzően italozott” az ügyészség tájékoztatása szerint. A perverz férfi a nő tudtával és beleegyezésével rendszeresen bántalmazta a gyermekeket, s teljes félelemben tartotta őket, különösképp miután elbüszkélkedett nekik azzal, hogy emberölés miatt is volt már büntetve korábban. A tájékoztatás szerint gyakran előfordult, hogy

az éjszakai órákban késsel a kezében beosont nevelt lányához és rendszeresen közösülésre kényszerítette, majd tavaly nyáron teherbe is ejtette.

Hirdetés

Azt követően, hogy ez kiderült, arra kényszerítette a kislányt, hogy egyik osztálytársára […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/22/ugyeszseg-bunugy-pedofil-terror-nemi-eroszak-11-eves-kislany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt egy szlovák mozdony a rákoshegyi vasútállomáson

Kigyulladt a szlovák Retrack társaság tehervonatának mozdonya a XVII. kerületi Rákoshegy vasútállomáson.  A <a href="https://baleset-info.hu/kigyulladt-egy-mozdony-a-xvii-keruletben/" …