2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / „Rendszeresen drogozott, alig volt tiszta pillanata” – ismerőse beszélt a rendőrgyilkosság gyanúsítottjáról

Hirdetés

„Rendszeresen drogozott, alig volt tiszta pillanata” – ismerőse beszélt a rendőrgyilkosság gyanúsítottjáról

A neve elhallgatását kérő férfi azt mondta, hogy az utóbbi időben már nem dolgozott együtt a késelővel, mert a drogok hatására megbízhatatlanná vált. „El is mondta, hogy használja ezeket a szereket. Mindig délutánra jött, láttuk, hogy megint tele van, üveges volt a tekintete, nem volt egy tiszta pillanata soha” – mesélte a támadó ismerőse.

Az agresszív férfi már korábban is állt bíróság előtt, épp próbaidőn volt, amikor nekitámadt a rendőröknek csütörtök éjszaka.

„A gyanúsított büntetett előéletű, korábban is erőszakos bűncselekmények miatt volt büntetve, jelenleg cselekményét felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt és folyamatban lévő büntetőeljárás hatáléya alatt követte el” – mondta a Tények kamerája előtt Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

A rendőrség által felállított nyomozócsoport több ember sérelmére elelkövetett emberölés bűntette miatt vizsgálódik az ügyben, a késelőt hamarosan letartóztatják. A férfi eddig mindent tagadott, és panasszal élt a gyanúsítás ellen.

Hirdetés

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/14/rendorgyilkossag-keseles-tamadas-drog-ujbuda-budapest-rendorseg-baumann-peter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László házelnök is nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát

Kövér László házelnöknek nincsen a tulajdonában ingatlan. 5,8 millió forintnyi megtakarítása van, valamint több mint …