2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rendőrökre, mentősökre, túsztárgyalóra lövöldözött egy férfi Téten

Rendőrökre, mentősökre, túsztárgyalóra lövöldözött egy férfi Téten

Horváth Tibor százados volt annak a négy rendőrnek az egyike, akikre a téti lövöldöző tüzet nyitott 15 évvel ezelőtt. Ma is tisztán emlékszik mindenre. Azon a januári napon, miután reggel felvette a szolgálatot, bejelentést érkezett arról, hogy egy alkalmi munkás brutálisan megverte a téti idősek otthonának vezetőjét, de annyira, hogy kórházba kellett venni.

A támadó édesanyja volt az. A rendőrök addig nem is tudták, hogy a férfi a szüleit túszul ejtette a házban. Velük és magával is végezni akart, de már nem volt annyi lőszere, úgyhogy egyedül magát lőtte fejbe. Amikor a kommandósok behatoltak a házba, még élt. Kórházba vitték, ahol később belehalt a sérüléseibe. A meglőtt rendőrnek ugyan hónapokba telt, de végül sikerült felépülnie a sérüléséből. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230811-egy-munkas-meglott-egy-rendort-es-egy-mentost-teten.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szenzáció: ez lesz Magyarország balatoni fővárosa!

Gulyás Gergely kiemelte: Balatonfüred “robbanásszerűen” fejlődött a mögöttünk hagyott évtizedekben. A rendszerváltás óta nem kérdés, …