2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rendőrkézen a mátraverebélyi sorozatbetörő

Hirdetés

Rendőrkézen a mátraverebélyi sorozatbetörő

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa nyomán, a bíróság elrendelte annak a 24 éves mátraverebélyi férfinek a letartóztatását, aki 2020 vége óta öt alkalommal lopott a településen – írja a Nógrád Megyei Főügyészség.

A gyanúsított 2020 decembere óta öt ízben követett el lopási cselekményeket a lakhelyén, Mátraverebélyen. Családi házak udvaraira surrant be, ha kellett, a láncot levágva vagy a tárolóhelyiségek falát megbontva követte el cselekményeit. Zsákmányban nem válogatott: fűnyírótól a fém tárgyakon át a tűzifáig bármit elvitt, amit ért, alkalmanként 30 és 60 ezer forint kárt okozva a sértetteknek.

A gyanúsított ugyan büntetlen előéletű, azonban korábbi próbára bocsátása alatt követte el újabb sorozatos, üzletszerű vagyon elleni cselekményeit, ezért a bűnismétlés veszélye esetében fokozott volt.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/27/ugyeszseg-matraverebely-lopas-ugyeszsegi-eljaras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt este nyolc óra előtt nem sokkal Miskolcon az Andrássy …