2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rendkívüli bejelentésre készül a kormány

Hirdetés

Rendkívüli bejelentésre készül a kormány

Mint írják, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra 2022. november 16-án, szerdán 15:00-kor sajtótájékoztatót tart Mit miért tesz a kormány? címmel.

Mint megírtuk, a magyar kormány november 16-án, szerda reggel 8-kor ismét összeült a Karmelita kolostorban; az ülésen – többek között a titkosszolgálatok jelentései alapján – elemzik a kialakult háborús helyzetet.

Az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerda reggel tájékoztatta: Orbán Viktor miniszterelnök úgy döntött, hogy a Védelmi Tanács kedd esti tanácskozása után a szerdai kormányülésen is részletesen értékelik az orosz–ukrán háború legújabb fejleményeit, azt követően, hogy Lengyelországban vélhetően rakétabecsapódás történt, és szintén rakétatámadás következtében leállt a Barátság olajvezeték.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter reggel fél 8 körül Facebook-oldalán jelentkezett, rövid bejegyzésében azt írta: speciális kapcsolat fűz minket Lengyelországhoz, a lengyelekhez. „Ez nem egyszerűen stratégiai partnerség vagy barátság, hanem testvériség. Ezért is figyeljük nagy-nagy aggodalommal tegnap óta a lengyelországi történéseket. Az imént beszéltem lengyel külügyminiszter kollégámmal, Zbigniew Rauval. Részletek hamarosan itt, élőben” – fogalmazott Szijjártó Péter.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/16/kormanyinfo-kormanyules-kormany-gulyas-gergely-szentkiralyi-alexandra-haboru-orosz-ukran-konfliktus-lengyelorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint tíz százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy éve

Több mint tíz százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy éve

Az előzetes adatok alapján 7361 gyermek született 2022 októberében, és 10 808 fő halt meg. …