2020. november 27., péntekMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.27. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rendkívül kedvező megállapodást kötött a Mol

Hirdetés

Rendkívül kedvező megállapodást kötött a Mol

A Mol hároméves együttműködésbe kezdett az ABB technológiai világcéggel, ami a becslések szerint akár tízmillió eurós többleteredményt is jelenthet a magyar cégnek – közölte az ABB hétfőn az MTI-vel.

A megállapodás lényege, hogy a Mol Európa négy kulcsfontosságú vegyipari és kőolaj-finomító üzemében (Magyarországon, Horvátországban és Szlovákiában) az ABB fejlesztéseinek köszönhetően növeli a termelés hatékonyságát, javítja a munkavégzés biztonságát és csökkenti a kockázatokat. A fejlesztések egyik célja, hogy a Mol számottevően mérsékelte a nem tervezett leállások, kiesések időtartamát és a karbantartás költségeit.

Az ABB Energy Industries globális technológiai igazgatója, Zied Ouertani hangsúlyozza, hogy az AIM bevezetése növelni fogja a Mol hatékonyságát és az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/09/mol_megallapodas_fejlesztes_abb_energy_nyereseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tizenöt egészségügyi dolgozó halt meg koronavírusban

Tizenöt egészségügyi dolgozó halt meg koronavírusban

A Magyar Orvosi Kamara listája szerint – amely a koronavírus miatt meghalt egészségügyi dolgozóknak állít …