2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rémtörténet Újbudán, a nyílt utcán támadtak meg egy fiatal nőt

Hirdetés

Rémtörténet Újbudán, a nyílt utcán támadtak meg egy fiatal nőt

Egy nigériai férfit állított bíróság elé a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség, miután a 24 éves férfi Újbudán támadt rá egy hazafelé sétáló fiatal nőre pár héttel ezelőtt.

A vádlott  többször megragadta és lefogta az érintett nő kezét, majd húzta és rángatta, közben pedig hangosan kiabált is vele. A bíróság a férfit 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette.

A nő futva menekült

A vád szerint a külföldi férfi 2023. február 12-én kora reggel Budapesten a Szent Gellért téri villamosmegállónál angolul leszólított egy fiatal nőt, hogy útbaigazítást kérjen tőle. Ezt meg is kapta és a hölgy tovább ment.

A vádlott azonban követte a hazafelé tartó nőt, és közben angolul beszélt hozzá. Ezt a rémült nő figyelmen kívül hagyta, és haladt tovább. A férfit felidegesítette a sértett közömbössége, ezért elkezdett kiabálni vele, aki erre nagyon megijedt, ezért futva próbált menekülni a vádlott elől.

Hirdetés

A férfi azonban utána futott, majd amikor a Bartók Béla úton utolérte őt, hátulról megragadta a kezét és hangosan kiabálni kezdett vele.

A sértett próbálta kiszabadítani magát a férfi fogásából, aki azonban

nem engedte el őt, hanem továbbra is erősen szorította a csuklóját, majd rángatta a Szent Gellért tér irányába.

Több perc is eltelt, mire a sértett ki tudta szabadítani magát a férfi szorításából, és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/01/ujbuda-tamadas-fiatal-no-kulfoldi-ferfi-buncselekmeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat az időjárásban, visszatérnek a fagyok

SzombatA déli órákig a déli területeken még előfordulhat eső; majd felhőátvonulások lesznek, melyekből elszórtan alakul …