2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Reagált a volt vezérigazgató Karácsony Gergely korrupciós vádjára

Hirdetés

Reagált a volt vezérigazgató Karácsony Gergely korrupciós vádjára

Karácsony Gergely korábbi Facebook-posztjában rögzítette a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezetésével szemben megfogalmazott súlyos korrupciós vádjait. A főpolgármester azt írta október végi bejegyzésében:

Így történt ez a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. esetében is, ahol hűtlen kezelés miatt indult nyomozás. Tudjuk, ismerjük már, csak a szokásos: haveri vállalkozás végzett felújítási munkálatokat sokkal több pénzért, mint amennyi a szerződésben szerepelt, olyan alvállalkozókat fizettek ki, akik végül nem végeztek munkát.

Szőke László, aki 2010 októbere és 2020 januárja között igazgatta a fővárosi céget, lapunknak reagált Karácsony vádjaira.

Az ügy a csillaghegyi fürdő 2016-18 közötti átépítését, bővítését érinti. Az egykori igazgató a fent idézett főpolgármesteri állítás cáfolataként jelezte, a kérdéses munkát nyílt közbeszerzésen nyerte el egy olyan cég, amely már a 90-es évek eleje óta dolgozik a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-nek. Ez a cég adta a legalacsonyabb árajánlatot.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/05/karacsony-gergely-nem-mondott-igazat-a-bgyh-vezetoje-szerint/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Összefogás indult a Covidban elhunyt mórahalmi mentősért

Összefogás indult a Covidban elhunyt mórahalmi mentősért

A mórahalmi Hatvani Balázs a pandémia kezdetétől segítette a betegeket, de végül ő is a …