2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Razzia kezdődik a Balatonnál

Hirdetés

Razzia kezdődik a Balatonnál

Az akciót a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezi. A hivatal legfrissebb ellenőrzési tervéből a Magyar Nemzet tette közzé, hogy a NAV munkatársai júliusban és augusztusban összehangoltan ellenőrzik a Balaton környéki települések kereskedőit és szolgáltatóit.

A razzia alkalmával fontos kérdés lesz, hogy a kereskedő, szolgáltató átadja-e a vevőjének, ügyfelének a nyugtát, valamint az, hogy a vállalkozás megfelelően használja-e az online pénztárgépét, illetve bejelentette-e az alkalmazottait.

Hirdetés

Fontos információ, hogy az adóhivatal nem vaktában ellenőrizget a Balaton partján. A razzia alkalmával az ellenőrök elsősorban az online pénztárgépek adatai alapján kockázatosnak tekinthető vendéglátóegységeket, ajándékboltokat, piaci árusokat és a strandokon működő vállalkozásokat […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/30/balaton-adoellenorzes-nav-razzia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint 20 millió forint értékű e-bringával buktak le a szerb-magyar határon

A szerbiai vámhatóság kedden közölte, hogy a vámosok a szerb-magyar határon, a  horgosi határátkelőn hat …