2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Rátámadtak az ügyeletes orvosra, de pórul jártak

Hirdetés

Rátámadtak az ügyeletes orvosra, de pórul jártak

Amikor az életét mások gyógyítására tette fel Lestár Ferenc, valószínűleg nem számított arra, hogy verekednie kell majd rendelési időben, de ez a hétvégén mégis megtörtént vele. A doktor elmondása szerint január 7-én éjjel kereste egy házaspár telefonon, mert azt szerették volna, hogy másnap gyógyszerfelírással állítsa be a feleség vérnyomását – olvasható a Borsonline oldalán.

Az orvos tudatta, hogy ez egy több alkalmas eljárás és az ügyeleti időben nem lehet végrehajtani. Ám ez nem győzte meg a párt, hiszen a férj szombat reggel ismét jelentkezett előbb telefonon, majd személyesen. 

 – A házaspár nő tagja először elkezdte gyalázni a rendszert, mondván, az orvosok mind gyáva férgek, mert félnek a Covidtól, ráadásul azt hisszük, hogy nekünk mindent szabad, én pedig vele szemben megsértettem az orvosi eskümet. Megkértem, hogy a súlyos állítását támassza alá, mire közölte, hogy megtagadtam tőle az ellátást. Ezután hirtelen kitalálta, hogy nem is a vérnyomásával van baj, mert ő éppen köhög. Azt gondolta, hogy ettől megijedek a koronavírus miatt, de én nem szoktam megijedni. Megjegyeztem, hogy csak annyi megaláztatást kívánok neki az életben, amennyi engem szokott érni a rendelőben. Ezt a mondatot sértésnek vette és elkezdett ordítani, miközben a férje még csak csendben ült. Kértem, hogy fejezze be a hangoskodást, de a nő csak annál jobban ordibált. Amikor megindult felém, én is felálltam, majd a nő nekilökött a szekrénynek. Persze védekeztem, és a támadót ellöktem magamtól

– emlékezett vissza a történtekre a megtámadott orvos, aki arról is beszélt, hogy miután kivédte a nő támadását, a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/01/10/pest-megye-fot-ugyeletes-orvos-tamadas-rendelo-verekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csak egy macska volt a Heves megyében látni vélt párduc

Csak egy macska volt a Heves megyében látni vélt párduc

Csak egy fekete macska volt az a „párduc”, amelyet Heves megyében, Kerecsend közelében láttak a …